Bij O'Cuisine geloven we in de kracht van samenkomen, of het nu is om een zakelijke mijlpaal te vieren, uw droombruiloft te laten uitkomen of gewoon te genieten van een intiem privédiner.

welkom bij o'cuisine, waar liefde voor de keuken, ontzorgen van onze klanten en culinaire beleving samenkomen. o'cuisine staat voor passie, verfijning en een persoonlijke aanpak. samen met ons fantastische team zetten we ons in om uw culinaire wensen tot leven te brengen en van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Oi

onze creatieve chef brengt een verfijnde en verfrissende keuken met wereldse ingrediënten naar o'cuisine, geïnspireerd door diverse culinaire invloeden. haar passie voor koken begon op jonge leeftijd, en ze verfijnde haar vaardigheden met opleidingen aan de hotelschool spermalie en hotelschool ter duinen in koksijde. dankzij haar aziatische achtergrond voegt ze een unieke smaakdimensie toe aan haar gerechten.

Olivier

is de drijvende kracht achter onze logistiek, eventorganisatie en in de zaal. met een scherp oog voor detail en een persoonlijke service aan onze klanten, zorgt hij ervoor dat elk evenement, groot of klein, vlekkeloos verloopt.

Get in touch

nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?
Contacteer ons